Om oss

Du behöver inte flyga till Paris för att se Mona Lisa längre: inte med Louvres nya onlineplattform PaletteMuseum.com. Museet har digitaliserat ett häpnadsväckande antal konstverk, med cirka 480 000 bitar som nu är tillgängliga gratis. Vi samlade dem och översatte dem till ditt modersmål.Plattformen kan ses som en online-utställning av målningar, gravyrer, skisser, föremål och skulpturer från hela museets gallerier. Museets avdelningar visas i sin helhet och konstälskare kommer att kunna se en mängd olika bitar, från renässansskulpturer till egyptisk konst.Louvren mest kända verk, inklusive  "Mona Lisa""Venus de Milo""Winged Victory Of Samothrace" visas alla i onlinesamlingen. Du kan också dela dina känslor med andra genom att använda inbäddade diskuskommentarer. Låt oss göra Louvreskatter öppna för alla på jorden.Forskare kommer också att hitta Louvres samlingsplats praktiskt, eftersom den är fullt utrustad med en sökmotor. Besökare på webbplatsen kan titta exakt på vilket datum arbetet skapades och samlingen det tillhör"Idag dammar Louvren bort sina skatter, även de minst kända. För första gången kan vem som helst få tillgång till hela samlingen av verk från en dator eller smartphone gratis, oavsett om de visas på museet, som lånas ut, till och med långsiktigt eller i lagring. Louvren fantastiska kulturarv är nu bara ett klick bort! " han lade till. "Jag är säker på att detta digitala innehåll kommer att ytterligare inspirera människor att komma till Louvren för att upptäcka samlingarna personligen."  Jean-Luc MartinezLouvres president, sade i ett uttalande.Du kan också dela dina känslor med andra genom att använda inbäddade diskuskommentarer. Låt oss göra Louvreskatter öppna för alla på jorden.