logo here
logo here

Rreth Nesh

Ju nuk keni pse të fluturoni për në Paris për të parë Mona Lisa më: jo me platformën e re në internet të Louvre PaletteMuseum.com. Muzeu ka dixhitalizuar një numër marramendës të veprave artistike, me rreth 480,000 pjesë që tani janë të arritshme falas. Ne i mblodhëm ato dhe i përkthyem për gjuhën tuaj amtare.Platforma mund të mendohet si një ekspozitë online e pikturave, gravurave, skicave, objekteve dhe skulpturave nga tërësia e galerive të muzeut. Departamentet e muzeut shfaqen të plota dhe artdashësit do të jenë në gjendje të shikojnë një larmi pjesësh, nga skulpturat e Rilindjes deri te arti egjiptian.Veprat më të famshme të Luvrit, duke përfshirë edhe ato  "Mona Lisa""Venus de Milo""Fitorja me krahë të Samotrakës" janë të gjitha të ekspozuara në koleksionin në internet. Gjithashtu, ju mund të ndani emocionet tuaja me të tjerët duke përdorur komente të disqusit të ngulitura. Le t'i bëjmë thesaret e Luvrit të hapura për këdo në Tokë.Studiuesit do të gjejnë gjithashtu dobishëm sitin e koleksioneve të Luvrit, pasi ajo është e pajisur plotësisht me një motor kërkimi. Vizitorët në sit mund të shikojnë saktësisht në cilën datë është krijuar puna dhe koleksionin të cilit i përket"Sot, Louvre po fshin pluhurin e thesareve të saj, madje edhe më pak të njohurat, Për herë të parë, çdokush mund të hyjë në të gjithë koleksionin e punimeve nga një kompjuter ose smartphone falas, pavarësisht nëse ato janë të ekspozuara në muze, me hua, madje edhe afatgjatë, ose në ruajtje. Trashëgimia mahnitëse kulturore e Luvrit është e gjitha tani vetëm një klik larg! " ai shtoi. "Unë jam i sigurt se kjo përmbajtje dixhitale do të frymëzojë më tej njerëzit të vijnë në Louvre për të zbuluar koleksionet personalisht."  Jean-Luc Martineztha presidenti i Luvrit, në një deklaratë.Gjithashtu, ju mund të ndani emocionet tuaja me të tjerët duke përdorur komente të disqusit të ngulitura. Le t'i bëjmë thesaret e Luvrit të hapura për këdo në Tokë.