logo here
logo here

Mirë se vini në galerinë e artit të dixhitalizuar në Louvre Online

full banner

Ju nuk keni pse të fluturoni për në Paris për të parë Mona Lisa më: jo me platformën e re në internet të Louvre PaletteMuseum.com. Muzeu ka dixhitalizuar një numër marramendës të veprave artistike, me rreth 480,000 pjesë që tani janë të arritshme falas. Ne i mblodhëm ato dhe i përkthyem për gjuhën tuaj amtare.Platforma mund të mendohet si një ekspozitë online e pikturave, gravurave, skicave, objekteve dhe skulpturave nga tërësia e galerive të muzeut. Departamentet e muzeut shfaqen të plota dhe artdashësit do të jenë në gjendje të shikojnë një larmi pjesësh, nga skulpturat e Rilindjes deri te arti egjiptian.Veprat më të famshme të Luvrit, duke përfshirë edhe ato  "Mona Lisa""Venus de Milo""Fitorja me krahë të Samotrakës" janë të gjitha të ekspozuara në koleksionin në internet. Gjithashtu, ju mund të ndani emocionet tuaja me të tjerët duke përdorur komente të disqusit të ngulitura. Le t'i bëjmë thesaret e Luvrit të hapura për këdo në Tokë.