Om oss

Du trenger ikke å fly til Paris for å se Mona Lisa lenger: ikke med Louvres nye online plattform PaletteMuseum.com. Museet har digitalisert et svimlende antall kunstverk, med rundt 480 000 stykker som nå er tilgjengelig gratis. Vi samlet dem og oversatte dem til morsmålet ditt.Plattformen kan betraktes som en online utstilling av malerier, graveringer, skisser, gjenstander og skulpturer fra hele museets gallerier. Museets avdelinger vises i sin helhet, og kunstelskere vil kunne se en rekke stykker, fra renessanseskulpturer til egyptisk kunst.Louvren mest berømte verk, inkludert  "Mona Lisa""Venus de Milo""Winged Victory Of Samothrace" vises alle i online samlingen. Du kan også dele dine følelser med andre ved hjelp av innebygde disqus-kommentarer. La oss gjøre Louvre-skatter åpne for alle på jorden.Forskere vil også finne Louvres samlingsside praktisk, da den er fullt utstyrt med en søkemotor. Besøkende på nettstedet kan se nøyaktig hvilken dato verket ble opprettet, og samlingen det tilhører"I dag støver Louvre av seg sine skatter, til og med den minst kjente. For første gang kan alle få tilgang til hele samlingen av verk fra en datamaskin eller smarttelefon gratis, enten de vises på museet, utlånt, til og med langsiktig, eller i lagring. Louvres fantastiske kulturarv er nå bare et klikk unna! " han la til. "Jeg er sikker på at dette digitale innholdet vil inspirere folk til å komme til Louvre for å oppdage samlingene personlig."  Jean-Luc Martinezpresident i Louvre, sa i en uttalelse.Du kan også dele dine følelser med andre ved hjelp av innebygde disqus-kommentarer. La oss gjøre Louvre-skatter åpne for alle på jorden.