Om os

Du behøver ikke at flyve til Paris for at se Mona Lisa længere: ikke med Louvres nye online platform PaletteMuseum.com. Museet har digitaliseret et svimlende antal kunstværker med nogle 480.000 stykker, der nu er tilgængelige gratis. Vi samlede dem og oversatte dem til dit modersmål.Platformen kan betragtes som en online udstilling af malerier, graveringer, skitser, objekter og skulpturer fra hele museets gallerier. Museets afdelinger er udstillet fuldt ud, og kunstelskere vil være i stand til at se en række stykker, lige fra renæssanceskulpturer til egyptisk kunst.Louvre mest berømte værker, herunder  "Mona Lisa""Venus de Milo""Winged Victory Of Samothrace" vises alle i online-samlingen. Du kan også dele dine følelser med andre ved hjælp af indlejrede disqus-kommentarer. Lad os åbne Louvre-skatte for alle på Jorden.Forskere vil også finde Louvres samlingsside praktisk, da den er fuldt udstyret med en søgemaskine. Besøgende på webstedet kan se nøjagtigt op på, hvilken dato arbejdet blev oprettet, og den samling det tilhører"I dag støver Louvre sine skatte af, selv den mindst kendte. For første gang kan alle få adgang til hele samlingen af ​​værker fra en computer eller smartphone gratis, uanset om de udstilles på museet, udlånt, endda på lang sigt eller i opbevaring. Louvre's fantastiske kulturarv er nu kun et klik væk! " han tilføjede. "Jeg er sikker på, at dette digitale indhold yderligere vil inspirere folk til at komme til Louvre for at opdage samlingerne personligt."  Jean-Luc Martinezpræsident for Louvre, sagde i en erklæring.Du kan også dele dine følelser med andre ved hjælp af indlejrede disqus-kommentarer. Lad os åbne Louvre-skatte for alle på Jorden.