Over ons

Je hoeft niet meer naar Parijs te vliegen om de Mona Lisa te zien: niet meer met het nieuwe online platform van het Louvre PaletteMuseum.com. Het museum heeft een duizelingwekkend aantal kunstwerken gedigitaliseerd, met zo'n 480.000 stukken die nu gratis toegankelijk zijn. We hebben ze verzameld en vertaald naar uw moedertaal.Het platform kan worden gezien als een online tentoonstelling van schilderijen, gravures, schetsen, objecten en sculpturen uit alle galerijen van het museum. De afdelingen van het museum worden volledig tentoongesteld en kunstliefhebbers kunnen een verscheidenheid aan stukken bekijken, van sculpturen uit de Renaissance tot Egyptische kunst.De beroemdste werken van het Louvre, waaronder de  "Mona Lisa""Venus van Milo""Gevleugelde overwinning van Samothrace" zijn allemaal te zien in de online collectie. Ook kunt u uw emoties met anderen delen door middel van ingesloten disquscommentaar. Laten we de schatten van het Louvre openstellen voor iedereen op aarde.Onderzoekers zullen ook de verzamelsite van het Louvre handig vinden, aangezien deze volledig is uitgerust met een zoekmachine. Bezoekers van de site kunnen precies opzoeken op welke datum het werk is gemaakt en tot welke collectie het behoort"Tegenwoordig is het Louvre zijn schatten aan het afstoffen, zelfs de minst bekende. zelfs langdurig of in opslag. Het verbluffende culturele erfgoed van het Louvre is nu allemaal slechts een klik verwijderd! " hij voegde toe. "Ik weet zeker dat deze digitale inhoud mensen verder zal inspireren om naar het Louvre te komen om de collecties persoonlijk te ontdekken."  Jean-Luc Martinezpresident van het Louvre, zei in een verklaring.Ook kunt u uw emoties met anderen delen door middel van ingesloten disquscommentaar. Laten we de schatten van het Louvre openstellen voor iedereen op aarde.